Нашите приятели |
|
|
| Кой е любимия ви герой от поредицата за Хари Потър? | |
|
+2Natalia Thompsen Segundo Cernadas 6 posters |
Кой е любимия ви герой от поредицата за Хари Потър? | Хари Потър | | 13% | [ 1 ] | Хърмаяни Грейнджър | | 38% | [ 3 ] | Роналд Уизли | | 13% | [ 1 ] | Фред Уизли | | 13% | [ 1 ] | Джордж Уизли | | 0% | [ 0 ] | Джини Уизли | | 25% | [ 2 ] | Драко Малфой | | 0% | [ 0 ] | Седрик Дигъри | | 0% | [ 0 ] | Чо Чан | | 0% | [ 0 ] | Друг | | 0% | [ 0 ] |
| Общо гласове : 8 | | |
| Автор | Съобщение |
---|
Segundo Cernadas Преподавател по Вълшебство, Ръководител на Хафълпаф
Брой мнения : 131 Join date : 14.05.2011
| Заглавие: Кой е любимия ви герой от поредицата за Хари Потър? Съб Май 21, 2011 9:10 pm | |
| Ако сте избрали друг като отговор, пишете кой е той. | |
| | | Segundo Cernadas Преподавател по Вълшебство, Ръководител на Хафълпаф
Брой мнения : 131 Join date : 14.05.2011
| Заглавие: Re: Кой е любимия ви герой от поредицата за Хари Потър? Съб Май 21, 2011 9:12 pm | |
| Въпреки, че съм гласувал за Хари Потър, другите ми любими персонажи са: Хърмаяни, Рон, Фред, Джордж, Джини, Доби и доста още, но тези + отговора в анкетата са ми най-любими. | |
| | | Natalia Thompsen Преподавател по Трансфигурация, Ръководител на Грифиндор
Брой мнения : 142 Join date : 14.05.2011 Age : 27 Местожителство : in your mind
| Заглавие: Re: Кой е любимия ви герой от поредицата за Хари Потър? Съб Май 21, 2011 9:18 pm | |
| Гласувах за Хърмаяни, защото отчасти прилича много на мен, но това наистина е труден избор, защото любимите ми герой са ужасно много, като започнем от Триото, Джини, близнаците Уизли, Фльор Делакор, Луна, Мародерите... просто няма смисъл да ги изреждам всички | |
| | | Белатрикс Лестранж Най-вярната смъртожадна на Волдемор, Преподавател по Отвари и Ръководител на Слидерин
Брой мнения : 30 Join date : 18.05.2011 Age : 27 Местожителство : магьосническия свят
| Заглавие: Re: Кой е любимия ви герой от поредицата за Хари Потър? Нед Май 22, 2011 4:32 pm | |
| Гласувах за Фред,но всички изброени и другите герои дори инай-незначителните са ми любими.Фред и Джордж-защото са големи шегаджии. | |
| | | Хърмаяни Грейнджър Първокурсник
Брой мнения : 73 Join date : 19.05.2011
| Заглавие: Re: Кой е любимия ви герой от поредицата за Хари Потър? Пон Май 23, 2011 7:39 pm | |
| Гласувах за Хърмаяни,но както и на Сернадес,Наталия и Бела моите любими герои са много-Хари,Рон,Джини,Сириус,Дъмбълдор,Луна,близнаците и много други.
Последната промяна е направена от Хърмаяни Грейнджър на Вто Юли 12, 2011 6:42 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Кой е любимия ви герой от поредицата за Хари Потър? Чет Май 26, 2011 9:05 pm | |
| Освен Рон, аз се възхищавам също и на Хари, Хърмаяни и Драко, а също така и на Фред и Джордж. Наистина си засложават гласа. Аз гласувах за моят любимец обаче, Роналд. |
| | | Sianna Green Преподавател по Аритмантика, Ръководител на Рейвънклоу
Брой мнения : 18 Join date : 11.07.2011 Age : 27
| Заглавие: Re: Кой е любимия ви герой от поредицата за Хари Потър? Пон Юли 11, 2011 7:39 pm | |
| Гласувах за Джини, защото.....може би защото я оприличавам на себе си. Срамежлива, но истински герой в битка. Иначе и останалите персонажи ми допадат.
| |
| | | Ема Уотсън Първокурсник
Брой мнения : 29 Join date : 18.07.2011 Age : 24 Местожителство : Лондон
| Заглавие: Re: Кой е любимия ви герой от поредицата за Хари Потър? Пон Юли 18, 2011 7:33 pm | |
| Наистина въпросът е много труден защото всеки герой има много ценни качества. Аз гласувах за Хърмаяни зящото от началото на поредицата тя винаги ми е била любимка. Може би защото имаме сходни качества и дефекти. Но също ми харесват Хари, Сем.Уизли, Дъмблъдор, Макгонагол, Хагрид и много други които няма да изброявам. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Кой е любимия ви герой от поредицата за Хари Потър? | |
| |
| | | | Кой е любимия ви герой от поредицата за Хари Потър? | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |