Harry Potter and Philosopher's stone
Добре дошли във Хогуортс, където всички потребители ще разиграем първата част от поредицата за Хари Потър.
Добре дошли във Хогуортс, където всички потребители ще разиграем първата част от поредицата за Хари Потър.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Welcome to Hogwarts

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Top posters
Natalia Thompsen
Масата на Грифиндор - Page 3 EmptyМасата на Грифиндор - Page 3 I_voting_barМасата на Грифиндор - Page 3 Empty 
Segundo Cernadas
Масата на Грифиндор - Page 3 EmptyМасата на Грифиндор - Page 3 I_voting_barМасата на Грифиндор - Page 3 Empty 
Хърмаяни Грейнджър
Harry Potter
Рон Уизли
Белатрикс Лестранж
Ема Уотсън
Daniela Tamsan
Sianna Green
Мадам Хууч
Latest topics
» Общата стая
Масата на Грифиндор - Page 3 EmptyЧет Сеп 15, 2011 5:08 pm by Harry Potter

» Търся си...
Масата на Грифиндор - Page 3 EmptyВто Сеп 13, 2011 6:14 pm by Natalia Thompsen

» Разпределителния тест
Масата на Грифиндор - Page 3 EmptyНед Сеп 11, 2011 4:15 pm by Melisa Domph

» Koй на кого отговаря
Масата на Грифиндор - Page 3 EmptyСъб Сеп 10, 2011 7:22 pm by Natalia Thompsen

» Героите на пети курс
Масата на Грифиндор - Page 3 EmptyСъб Сеп 10, 2011 7:20 pm by Natalia Thompsen

» Височайшата маса
Масата на Грифиндор - Page 3 EmptyПет Сеп 09, 2011 6:42 pm by Natalia Thompsen

» Unheard and unseen. Unreal and strange. See it. Not that it is so beautiful.
Масата на Грифиндор - Page 3 EmptyЧет Сеп 08, 2011 1:04 pm by Natalia Thompsen

» Меденото царство
Масата на Грифиндор - Page 3 EmptyЧет Сеп 08, 2011 9:21 am by Daniela Tamsan

» Аватар+Сигнатура
Масата на Грифиндор - Page 3 EmptyЧет Сеп 08, 2011 9:18 am by Daniela Tamsan

Нашите приятели
Масата на Грифиндор - Page 3 212

Масата на Грифиндор

Go down 
+2
Рон Уизли
Segundo Cernadas
6 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3
АвторСъобщение
Harry Potter
Първокурсник
Първокурсник
Harry Potter

Брой мнения : 45
Местожителство : somewhere in between world

Масата на Грифиндор - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 3 EmptyПет Сеп 02, 2011 6:43 pm

Не бях много сигурен, но мисля, че я засегнах отчасти. Може би не беше редно да се отнасям така с нея. Отпих от тиквения сок и виновно погледнах Хърмаяни.
- Съжалявам... наистина - промърморих тихо, сякаш на чинията, а не на момичето до мен - Не трябваше да го казвам... - продължих да говоря, този път малко по-високо, но отново на чинията си - Наистина съжалявам, Хърмаяни!
Този път се престраших и погледнах Хърмаяни и бегло й се усмихнах.
- Сърдиш ли ми се?
Върнете се в началото Go down
Хърмаяни Грейнджър
Първокурсник
Първокурсник
Хърмаяни Грейнджър

Брой мнения : 73

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 3 EmptyПет Сеп 02, 2011 7:15 pm

-Не. - казах простичко. - Не се сърдя.
Отвърнах на усмивката му и отново казах, този път гледайки в коленете си:
-Наистина не се сърдя! Не се тревожи.
Погледнах часовника си. Но, как така бе минал цял час?!? Чудейки се промърморих:
-Аз ще се качвам, горе. Нахраних се. Ако и ти си готов, можеш да дойдеш с мен.
Harry Potter
Първокурсник
Първокурсник
Harry Potter

Брой мнения : 45
Местожителство : somewhere in between world

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 3 EmptyПет Сеп 02, 2011 7:35 pm

Когато Хърмаяни каза, че не ми се сърди наистина ми стана много по-добре. Доядох си пържолата и когато Хърмаяни си погледна часовника и каза, че ще се качва нагоре, имах чувството, че ми е прочела мислите.
- Да, готов съм. Да се качваме... Имам и да упражнявам... - прозях се, а не ми се мислеше колко още трябва да стоя и да "уча".
- Как можеш да си подготвена с всички домашни и да ти остава време дори и да ни помагаш? - попитах с възхита Хърмаяни, когато стигнахме до портрета на Дебелата дама - Капут Драконис - казах паролата, преди да ме е попитала за нея.
Двамата с Хърмаяни бяхме в общата стая и докато чаках да ми отговори си сгънах пергаментите със съчиненията, за да не им стане нещо.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 3 Empty

Масата на Грифиндор
Върнете се в началото 
Страница 3 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Часовникът на дом Грифиндор
» Масата на Рейвънклоу
» Масата на Хафълпаф
» Масата на Слидерин

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Harry Potter and Philosopher's stone :: Магьосническия свят :: Хогуортс :: Приземния етаж :: Голямата зала-
Идете на: