Daniela Tamsan Преподавател по История на Магията
Брой мнения : 22 Join date : 05.09.2011 Местожителство : Хогуортс
| Заглавие: Корковата дъска Сря Сеп 07, 2011 4:15 pm | |
| - Тук ще нанасям всички важни и интригуващи неща за предмета - Поздрави Госпожица Тамсан | |
|
| Заглавие: От какво зависи вашата оценка Сря Сеп 07, 2011 4:26 pm | |
| -Здравейте ето какво трябва да се прави в часовете за да искарате добри уценки - Роу Плей и оценяване
Роу Плеят е задължителен за всеки ученик, записал се за предмета. В него трябва да има описания/на обстановката, на съучениците си, ако искате, на мислите и чувствата на героя си/, много описания. Пряката реч не е забранена, но все пак се ограничавайте - една-две думи преди час или ако нещо не сте разбрали. Постовете трябва да са над 10-15 реда, но да са смислени, т.е. роу плеят може да е супер, със страхотни описания и тем подобни, но щом не е по темата, оценката ви пада до Приемлив/10т./ Правописът е много важен. Не искам да виждам, а и е много дразнещо, когато не се разчитат думите. Пунктуацията трябва да е нормална, все пак всички знаем, че пред "че, а, когато, защото" и други се пише запетая. Да кажем, че за правописа ви се дават 4 точки. Описанията, като отчетох по-горе, са много важни и ви носят 6 точки. За смисъла на роу плея давам 10 точки. Още 10 точки се дават за изпълняване на задачата/както писах и по-горе/ и ето ви тридесет, не толкова трудно постижими точки.
Е, това е най-важното. Ако има въпроси-по предмета пишете на Лична Сова
Домашните работи ми ги пращайте по лична сова в срок от 1 седмица. Такъв е и срокът, през който трябва да пишете, когато съм пуснала урок.
Уроците се пускат през седмица. Това значи, че всяка седмица ще има нов урок. Ако не можете да пишете в урока, затруднени сте и с писането на домашното, с две думи, няма да можете да го представите на време, МЕ УВЕДОМЯВАЙТЕ. Иначе ще считам, че не сте предали домашно или че не сте присъствали на урока, което няма да е много добре за вас.
| |
|
| Заглавие: Уроци Сря Сеп 07, 2011 5:18 pm | |
| Здравейте! Уроците ще са всеки петък. Предмета е задължителен за всички от 1 курс до 5 курс така че мисля че всички ще дойдете! | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Корковата дъска | |
| |
|