Harry Potter and Philosopher's stone
Добре дошли във Хогуортс, където всички потребители ще разиграем първата част от поредицата за Хари Потър.
Добре дошли във Хогуортс, където всички потребители ще разиграем първата част от поредицата за Хари Потър.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Welcome to Hogwarts

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Top posters
Natalia Thompsen
Входната зала EmptyВходната зала I_voting_barВходната зала Empty 
Segundo Cernadas
Хърмаяни Грейнджър
Harry Potter
Рон Уизли
Белатрикс Лестранж
Ема Уотсън
Daniela Tamsan
Sianna Green
Мадам Хууч
Latest topics
» Общата стая
Входната зала EmptyЧет Сеп 15, 2011 5:08 pm by Harry Potter

» Търся си...
Входната зала EmptyВто Сеп 13, 2011 6:14 pm by Natalia Thompsen

» Разпределителния тест
Входната зала EmptyНед Сеп 11, 2011 4:15 pm by Melisa Domph

» Koй на кого отговаря
Входната зала EmptyСъб Сеп 10, 2011 7:22 pm by Natalia Thompsen

» Героите на пети курс
Входната зала EmptyСъб Сеп 10, 2011 7:20 pm by Natalia Thompsen

» Височайшата маса
Входната зала EmptyПет Сеп 09, 2011 6:42 pm by Natalia Thompsen

» Unheard and unseen. Unreal and strange. See it. Not that it is so beautiful.
Входната зала EmptyЧет Сеп 08, 2011 1:04 pm by Natalia Thompsen

» Меденото царство
Входната зала EmptyЧет Сеп 08, 2011 9:21 am by Daniela Tamsan

» Аватар+Сигнатура
Входната зала EmptyЧет Сеп 08, 2011 9:18 am by Daniela Tamsan

Нашите приятели
Входната зала 212

Входната зала

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
Segundo Cernadas
Преподавател по Вълшебство, Ръководител на Хафълпаф
Преподавател по Вълшебство, Ръководител на Хафълпаф
Segundo Cernadas

Брой мнения : 131

Входната зала Empty
ПисанеЗаглавие: Входната зала   Входната зала EmptyСря Май 25, 2011 5:07 pm

Тук бе голяма глъчка, особено преди началото на годината, защото се събираха всички ученици, чакайки да влязат в голямата зала за поредната разпределителна церемония или някое тържество.
Върнете се в началото Go down
https://hpotterworld.bulgarianforum.net
Harry Potter
Първокурсник
Първокурсник
Harry Potter

Брой мнения : 45
Местожителство : somewhere in between world

Входната зала Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Входната зала   Входната зала EmptyСря Май 25, 2011 5:27 pm

Заедно с Рон, слезнахме от влака и Хагрид ни изпроводи с лодки до замъка. Лодките бяха срравнително големи и можеха да съберат по трима. Ние с Рон и едно момче с кестенява коса се озовахме в една лодка, точно зад тази, в която беше седнал Хагрид - при него нямаше никой, защото си беше доста едър и можеше да се сметне за трима мъници като нас. Когато лодките акустрираха на брега на едно голямо и черно езеро, което както Рон ми прошепна, се казвало Черното езеро. Хагрид бързо ни вкара в замъка и когато го видях, направо зяпнах от изумление. Беше толкова красив... и огромен. Великанът ни въведе в една просторна и обширна зала, където ни каза да изчакаме някоя си професор Томпсън.
- Еха, Рон, това място е страхотно! - казах на Рон, когато Хагрид си тръгна. Рон кимна и продължих - А тази... как й беше името... Томпсън, тя преподавател ли е? - попитах Рон и той пак кимна - Сигурно не е много млада и красива, нали? Не вярвам тук да има млади - този път Рон поклати глава, загледан към един от коридорите. Извърнах глава и видях една млада и красива, тъмнокоса жена, облечена в мантия да слиза по него, заедно с някакъв списък и островърха шапка.
Natalia Thompsen
Преподавател по Трансфигурация, Ръководител на Грифиндор
Natalia Thompsen

Брой мнения : 142
Местожителство : in your mind

Входната зала Empty
ПисанеЗаглавие:    Входната зала EmptyСря Май 25, 2011 6:35 pm

Дойде и времето, когато трябваше да посрещна първокурсниците и под строй да ги заведа в Голямата зала, където трябваше да бъдат разпределени. Взех списъка с всички новопостъпващи ученици и заслизах по големите стълбища, където вече Хагрид беше довел първокурсниците.
- Последвайте ме! - казах високо, когато слезнах при тях. Насочих се към една врата вдясно от Входната зала. Отворих я, остави ги да влязат и затворих вратата. Помещението беше малко и ученицте стояха плътно един до друг.
- Добре дошли в "Хогуортс"! - казах отчетливо и се усмихнах - След малко ще започне търцжеството по случай началото на учебната година, но преди да заемете местата си в Голямата зала, трябва да бъдете разпределени по домове. Знайте, че разпределянето е много важна церемония, защото докато сте тук, вашият дом ще бъде вашето семейство в пределите на замъка. Ще имате часове с останалите от совя дом, ще спите в спалните на своя дом и ще прекарвате свободното си време в общата стая на дама. Четирите дома се наричат "Грифиндор", "Хафълпаф", "Рейвънклоу" и "Слидерин". Всеки от домовете има своя благородна и славна история и от всеки от тях да излезли изтъкнати магьосници. Трябва да знаете, че докато сте в "Хогуортс", упехите ви ще носят точки на вашите домове, а всяко нарушение на правилата ще отнема точки на домовете. В края на годината домът с най-много точки се награждава с Купата на домовете, което е голямо достойнство за всеки един от домовете. Искрено се надявам, че всеки от вас ще бъде чест за дома, който стане негов, независимо кой ще е той. Разпределителната церемония ще се състои след няколко минути пред цялото учулище. Предлагам ви, докато чакате, всички да се издокарате, доколкото можете - обясних ясно, бавно и отчетливо. След последното изречение погледнах изцапания нос на едно червенокосо момче, разкопчаната мантия на друго и щръкналата коса на едно чернокосо момче с очила. През кичурите коса успях да доловя мълниевидния белег - това беше Хари Потър - веднага го разбрах. Извърнах погледа си и отново високо им съобщих - Щом сме готови, ще се върна за вас. Моля ви, изчакайте кротко.
Обърнах се и напуснах стаята, насочвайки се към Голямата зала, за да съобщя на професор Сернадас, че пърокурсниците са готови.
http://wholemagic.bulgarianforum.net
Рон Уизли
Първокурсник
Първокурсник
Рон Уизли

Брой мнения : 33

Входната зала Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Входната зала   Входната зала EmptyСря Май 25, 2011 7:00 pm

-Е, Хари вълнуваш ли се? - попитах аз възторжено и казах:
-След малко разпределянето ще започне. Ще разберем кой в кой дом ще бъде. Ох, дано не съм в Слидерин... - казах аз и започнах умолително да стискам палци.
Точно в този момент някъде от тълпата се разнесе мазния глас на едно русо момче, придружено от две "горили: - нещо като негови бодигарди.
-Аз съм Драко...Драко Малфой. - каза той на Хари и му протегна ръка. -Значи слуховете са верни. Прочутия Хари Потър ще учи в "Хогуортс"... Голямата знаменитост. Но не дружиш с правилните хора. - каза му той и ме погледна.
-Аз мога да ти помогна да ги откриеш. - предложи услугите си русия мазник, но Хари добре го нареди. Чух да му казва, че и без негова помощ ще се справи и отказа да се здрависат.
В този момент професор Томпсън дойде и ни помоли да я последваме.
Harry Potter
Първокурсник
Първокурсник
Harry Potter

Брой мнения : 45
Местожителство : somewhere in between world

Входната зала Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Входната зала   Входната зала EmptyСря Май 25, 2011 7:21 pm

След като преподавателката излезе Рон бързо ме попта дали съм се вълнувал.
- Много. А какво ще бъде разпределянето? Някакъв тест или? А защо да не си в Слидерин? Какво му е лошото? - попитах Рон, но той не можа да ми отговори, защото едно момче с руса коса излезе напред и ми подаде ръката си, казвайки името си и че не общувам с неподходящите хора, подавайки ми ръка.
- Мисля, че мога сам да разбера кой е неподходящият вид, Малфой - отвърнах му сдържано.
Драко тъкмо щеше да се заяде с мен, но точно тогава професор Томпсън се изправи над него, почука го със списъка, поглеждайки го ядосано и обяви, че церемонията започва, повеждайки ни към Голямата зала.
Natalia Thompsen
Natalia Thompsen

Брой мнения : 142
Местожителство : in your mind

Входната зала Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Входната зала   Входната зала EmptyСря Май 25, 2011 7:39 pm

Когато влязох в малката стая, русокосото момче се заяждаше с Потър. Приближих се до него и го почуках с пергамента по рамото му, погледнах го строго и той се върна на мястото си.
- Церемонията започва! Време е! - съобщих високо и огледах всичко го един - Стройте се в редица и ме последвайте! И ако обичате, без много приказки!
Поведох ги към Голямата зала, преглеждайки пергамента с имената.
http://wholemagic.bulgarianforum.net
Sponsored content

Входната зала Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Входната зала   Входната зала Empty

Входната зала
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Голямата зала
» Трофейната зала

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Harry Potter and Philosopher's stone :: Магьосническия свят :: Хогуортс :: Приземния етаж-
Идете на: