Нашите приятели |
|
|
| Героите на учителите | |
|
+4Дженифър Чек Белатрикс Лестранж Natalia Thompsen Segundo Cernadas 8 posters | Автор | Съобщение |
---|
Segundo Cernadas Преподавател по Вълшебство, Ръководител на Хафълпаф
Брой мнения : 131 Join date : 14.05.2011
| Заглавие: Героите на учителите Съб Май 14, 2011 5:55 pm | |
| Име: Години (от 20 нагоре): Кръв: Външен вид: Характер: История: Допълнително: Талисман: Снимка/и: | |
| | | Natalia Thompsen Преподавател по Трансфигурация, Ръководител на Грифиндор
Брой мнения : 142 Join date : 14.05.2011 Age : 27 Местожителство : in your mind
| Заглавие: Re: Героите на учителите Съб Май 14, 2011 7:53 pm | |
| ~ Име: Наталия Томпсън /Natalia Thompsen/
~ Накратко/Прякори: Нат, Нати, Томпс, Лия
~ Възраст: 22
~ Кръв: мъгълокръвна
~ Външен вид: Нати е стройна и слаба, висока около 1.67 см, с много фино тяло. Има много дълга, леко чуплива tyмнокафеникава, в различни отенъци коса, с красиви извивки и леки кичури около раменете. Често си прави различни на цвят кичури, за предпочитане червени. В запленителнителните й кафяви очи винаги горещо блести пламък. Има прелестна усмивка и гладка, с прекрасен светъл отенък кожа. Устните й са сравнително тънки, но тя почти винаги ги поддържа с ярък гланц или червило, а клепачите – красиво „остри” и широки, придружени с лек грим, спирала и молив за очи. Не си поддържа особено фигурата и честно казано не е спортна натура, но поне веднъж в седмицата бяга сутрин около половин километър и ходи на фитнес за около два, три часа. Не следи модните тенденции, но всичките й дрехи са много изящни, красиви и елегантни, спрямо случая /спортни, за работа, купони - колкото и странно да звучи за нея, забавление и много други/, а и колкото да не иска да си признае е маниачка на тема „обувки”, особено на такива с високи токчета и „чанти”, обемисти, за да поберат всевъзможните глупости, които тя носи със себе си непрекъснато.
~ Характер: Тук може да се говори много за Томпс, защото ако може да се каже така има доста раздвоен характер-този, когато е на работа и този в свободното й време. Наталия е много строга, безкомпромисна, но също търпелива и справедлива, що се отнася до преподаването и работата й. Едно от най-добрите й качества, е че може да въдворява ред в часа си без да повишава тон/практично и полезно: не си тормози нервите и не си съсипва гласа/. Не обича учениците й да й се качват на главата, но с радост обяснава на всеки, който не е разбрал нещо по предмета й. А що се отнася до това, каква е в свободното си време, има само една дума за определение-неописуемо различна. Обожава да се забавлява, да ходи на много купони и, колкото и нелепо да звучи, по дикотеки/все пак е още доста млада/, да плува, а и всичко, отнасящо се до водата и водните спортове, това е нейното... ами, нека да кажем хоби, но нищо чудно-родена е в Ийстбърн, точно до морето/как няма да обича обича водата, като е израснала на 50-100 метра от плажа/. Много е забавна и има страхотно чувство за хумор, но може да стане много яростна, когато някой я дразни продължително и тогава излиза от кожата си. Нат мрази егоистичните, алчни и мързеливи хора, както и японската и китайска кухня. Има един много удачен метод-мила и добра е с тези, които се държат добре с нея, но тежко и горко на тези, които се държат пренебрежително и там подобни, защото тогава Кети се превръща в същинска тигрица.
~ История: 30 ноември 1988 година - събдоносен ден, защото 9 месеца по-късно на 31 юли 1989 проплаква нежно бебешко гласче в една от болниците на Ийстбърн. Щастливите родители кръщават своята новородена дъщеричка Наталия и дни по-късно тя пристига в дома си, точно до плажа. Минават четири години, години през които момичето расте и през които се случват доста странни неща. Вече четиригодишна, Нати започва да се учи да кара сърф, да плува и да свири на пиано, но около нея и семейството й продължават да се случват чудати неща. Още седем години и момичето е вече почти на единадесет, добра плувкиня, отлична сърфиска и отегчена от уроците по пиано. 15 юни 2000 съдбоносен ден за Томпс и семейството й. На сутринта се звъни на тяхната врата. Трима, странно облечени мъже се появяват пред вратата и питат за семейство Томпсън. Влизат и в продължение на няколко часа обясняват на Кейти и родителите й всичко, свързано със света на магьосниците, за магическото училище и най-накрая връчват писмото на Нат. Паника, учудване! Първите неща, които изпитват Томпсън, но успяват да се овлядеят в продължение на няколко минути, през които дъщеря им прочита писмото, както и списъка с необходимите неща за училище. „Уау, това е невъзможно” казва си момичето, но магьосниците я убеждават, че всичко е истина като й посочват редица странни неща, случвали се с тях. Наистина, след часове обяснения, Томпсън успяват да повярват на това, че дъщеря им е вещица. Месец по-късно набавят необходимите неща и на 1 септември, Наталия заминава за Хогуортс. Макар че изминават 11 години, Нат не забравя първата си магия за осветяване /Лумос/. Разпределена е в Грифиндор и с течение на годините, Томпсън се превръща в много веща магьосница, като нейн любим предмет си остава Трансфигурацията, макар че обича и куидичът, а и играе в позицията на търсач. Две години след като завършва елитното училище /години през които е работила в Министерството на Магията като аврор/, Нат кандидатсва за поста на учител по Трансфигурация и ръководител на нейния дом. Одобряват я и на 1 септември 2009 година, девет години откакто Томпс за пръв път вижда и влиза в Хогуортс, се завръща там, но този път не като малко и уплашено единадесетгодишно момиченце, очакващо да я разпределят в един от четирите дома, а като красива и уверена млада жена, заемаща поста на учител по любимия си предмет.
~ Допълнително: Има родилен белег на лявата ръка. Има две котки-Бабълс и Джесика, както и сова – Аврил. Прави страхотни торти и обожава шоколад, макар че зъболекарят й доста й се сърди, защото винаги, когато е разстроена изяжда огромно количество от него. Наталия е регистриран зоомаг и се превръща в котка, котка е и нейния патронус, както и любимото й животно; богърта й е диментор. Пръчката й е от абанос, дълга е 32 см и има косми от еднорог. Купува си я през 2000 и не я сменя през целия си живот, за нея тя е безценна.
~ Снимки: /Adriana Campos/: Nat Thomps Natalia
Последната промяна е направена от Natalia Thompsen на Сря Сеп 07, 2011 6:07 pm; мнението е било променяно общо 5 пъти | |
| | | Segundo Cernadas Преподавател по Вълшебство, Ръководител на Хафълпаф
| Заглавие: Re: Героите на учителите Съб Май 14, 2011 7:55 pm | |
| Добре дошла в "Хогуортс". | |
| | | Белатрикс Лестранж Най-вярната смъртожадна на Волдемор, Преподавател по Отвари и Ръководител на Слидерин
Брой мнения : 30 Join date : 18.05.2011 Age : 27 Местожителство : магьосническия свят
| Заглавие: Re: Героите на учителите Сря Май 18, 2011 2:46 pm | |
| Име:Белатрикс Лестранж Кръв:чиста години:20 Описание: бела е страховита.Има къдрава черана-катранено черана като ноща.Красиви големи черни очи с дълги мигли.Стройна и висока,с изваяно тяло.Има голям бюст и дълги крака.Устнити са меки и дебели.Тя се откроява със страховитат си външност.Къдравата й коса рядко се вижда да е права.Често я вързва на висока -нещо като кок и опашка-така тя пада като водопад. Характер: Тя е влсатна и силна.Смела и непоколебима.Обича да си налага мнението.Не й пука за живото .Нея интересуват много-много момчета.Тя е доста зла,но понякога е много нежна.Животът я е очукал и тя не се доверява на всеки.Определят я като дявол. История: Тя е ограмен фен на волдемор още от малка.Както и родителите й.тя не се страхува да използав името му.Тя е главната му приятлека и той я обича неймерно много.Учила е в дом Слидерин и е била отличницата на курсовете.Нейната история: Бела е най-голямата дъщеря на Друела Розие и Сигнус Блек, едно от най-старите чистокръвни семейства. Има три сестри Нарциса Блек Малфой и Андромеда Блек Тонкс и Фелисия Дъмблъдор-макар Фел да е пълна нейна противополжнаст двете се обичан безкрайно много и не могат една без друга. Една от най-доверинте смъртожадни на Волдемор и най-върлата му поддръжникча Белатрикс обожава да пречинава болка, особено когато жервите й са по-слаби от нея. Най-добра е в проклятието Круциатус, упражнявано след дълги години изкусни мъчения. Член на едно от най-чистокръвните семейства в магьосническата история - Блек, сестра на Нарциса Блек Малфой и Андромеда Блек Тонкс. Омъжена за Рудоулфус Лестранж. Белатрикс е изключително садистично настроена към жертвите си: измъчва до загуба на разсъдък Алис и Франк Лонгботъм, присъда по-тежка и от смъртната. Волдемор я нарича "Бела" . Бела е също и виновна за смъртта на Сириус Блек - нейното проклятие (червена светлина) избутва братовчед й отвъд завесата по време на битката в Министверството на Магията, Отдел Мистерии. Белатрикс е убедена, че от всички смъртожадни тя е най-предпочитаната от Волдемор и силно ревнува, когато на някой друг се дава това предимство. Това е най-общо. Кандидатсва за ръководител на Слидерин и учител по Отвари и смъртожадна. Допълинтелно-Сестра -Фелисия Дъмбълдор Снимки: http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRZxrq5D4Rj_wA8n5xx-vtxANbZopGANnU72_Rkd5fjJwYSyt1ghttp://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS4MQuagGXVhIUt9IF9KFWIUGJKK_WerBIUHdqsfND-OlEYDCQN&t=1http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQbF2d3wVJ-zuKFqTGNS7UxVFRXJUlj8M5sNnQurRmvcRPoxapEhttp://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSYph4gl5q5_05W3EVNfycr_2gAM0PKbXCN-pXzkoEVP8dcJHB50ghttp://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRtmJCCx8lFUHNJnfXW18mn1TT9qWEeFf6bml0iaC7_TDuvV1Eo | |
| Заглавие: Re: Героите на учителите Сря Май 18, 2011 2:56 pm | |
| Одобрена си. Добре дошла в Хогуортс, Бела. | |
| | | Дженифър Чек Преподавател по Астрономия
Брой мнения : 2 Join date : 18.05.2011 Age : 32 Местожителство : In ThE dArK
| Заглавие: Re: Героите на учителите Сря Май 18, 2011 4:20 pm | |
| Име: Дженифър Чек Години: 25 Описание: Дженифър има кафява (на моменти дори руса) права и дълга красива коса и кафяви очи, приличащи на два къса шоколад. Тя е висока и стройна с перфектно тяло. Рядко се усмихва, но когато го направи е неповторима. Тя има прави и бели зъби и плътни устни. Кожата и не е нито твърде бяла нито тъмна, а по средата, което я прави още по-красива. Характер: Уравновесена и стабилна. Между двете крайности - Дженифър е златната среда. Сигурно се случва да се ядоса много и да си го изкара на някого. Сигурно се случва и да си замълчи и дълго да го пази в себе си. За нея наистина важи изразът: ОЧИТЕ са “огледалото на душата”. Големите й очи издават чувствителност, доста често мъжественост и качества на лидер. Прекалено широките “кръгли” очи отразяват мечтателност. Но те означават и леност, а може би и лъжливост. Тя обожава и шоколада, което също така говори, много за нея. Сантименталните хора, като нея обичат да си спомнят за миналото.Тя стремително се движи напред, без да се безпокои за бъдещето. Бори за справедливост и е способна да вярва, че без нея светът не може да стане по-добър. Винаги може да е мила, но в същото време да се тресе от ярост вътрешно. Винаги се стреми да не показва слабост пред останалия свят. Неподкупна, но в същото време и мила учителка. История: По улицата тича жена... бременна е... някой... някой я гони. Тя е уплашена. След нея, сянката приближава. Всичко се случва толкова бързо... в следващия момент, тя е на земята. Гърчи се от болка. Мъжът прикляка до нея, и във въздуха се разнася съскащ глас. "Видя ли? Ако не беше тръгнала, сега щеше да раждаш... в болница. Но ти, не. Ще разбереш какво е болка. Заклевам се. Но първо... ще видиш как убивам бебето ти!". Той... извади нож... направи един голям и болезнен разрез, по дължината на големия й корем... извади бебето... от нея...и се приготви да го убие. Взе пистолета си и още секунда... Жената... не, това беше майка ми. Вади с немощните си ръце последното останало й, богатство. Това е... малка пръчка от върба. Блесна светлина.I think you can do much better than meAfter all the lies that I made you believeGuilt kicks in and I start to seeThe edge of the bedWhere your nightgown used to beI told myself I won't miss youИ всичко свърши. Картината се разми. Аз станах сънено и се опитах да докопам телефона ми, за да спра досадното звънене. Мамка му, всяка нощ ли трябваше да ме измъчва това видение. Знех, че то не е спомен. Аз бях бебето, не някой друг. Не знаех, как точно бях получила това видение... сигурно ми беше писано всяка нощ да се самоизмъчвам с това. Вдигнах глава и видях че часовника сочи 13.50. Охх пак се бях успала, а тъпия ми телефон продължаваше да звъни. Вдигнах телефона и чух мелодичния глас на майка ми, да ме поздравява. Но тя не беше моята истинска. Тя ме бе осиновила. Чувствах я като истинската ми майка, но тя не беше. Но това все пак не й пречеше да се държи като такава, да се грижи за мен. Вече бяха минали 25 години от онази случка. Живеех в Лас Вегас. Любимия ми град. Всичко беше перфектно, освен малкия факт, че от светлините на големия град, не се забелязваха звездите... - Мила, уредих ти работа, като учителка по астрономия. При това не къде да е, а в Хогуортс. - да... забравих ли да спомена? Черешката на тортата... аз бях магьосница. И майка ми беше... истинската ми. А след като тя ме е спасила, умряла. Просто ей така. Изчерпана от силата на магията и със силен кръвоизлив, поради преждевременното ми израждане. Министерството на магията се бе погрижило за мен, и просто ми намерило ново семейство. Също магьосници. Те ме отгледаха. Така унесена в спомени се сетих, че майка ми още чака отговора ми. - Ами да, супер. Ще е страхотно. Макар и далече от Лас Вегас... но нали ще виждам звездите по-ясно от всякога. - казах ентусиазирано и се усмихнах. След още няколко минути прекарани в разговори, затворих телефона и се зачудих какво точно да взема за училището. Накрая реших. Щях да взема всичко! Което разбира се включваше, огромния ми гардероб, голям колкото една цяла стая, около 30 чифта обувки, цял сак с козметика и още хиляди неща... Допълнително: *** Родена е на 31 октомри, това допринася много, на избора й на любим празник... той е Вси Светии *** Има колие с формата на ангелски крила *** Има и Татуировка в същата формаСнимка:1, 2, 3 | |
| | | Белатрикс Лестранж Най-вярната смъртожадна на Волдемор, Преподавател по Отвари и Ръководител на Слидерин
Брой мнения : 30 Join date : 18.05.2011 Age : 27 Местожителство : магьосническия свят
| Заглавие: Re: Героите на учителите Сря Май 18, 2011 4:21 pm | |
| Страхотен герой.Особенно историята.Добре дошла в нашия магически дом! | |
| Заглавие: Re: Героите на учителите Сря Май 18, 2011 4:24 pm | |
| Ами... Какво да кажа освен - Приветстваме те в училище и дано изтърпиш 1ви курс. | |
| | | Sianna Green Преподавател по Аритмантика, Ръководител на Рейвънклоу
Брой мнения : 18 Join date : 11.07.2011 Age : 27
| Заглавие: Re: Героите на учителите Пон Юли 11, 2011 7:14 pm | |
| Име: Sianna Green Накратко Си, Ани, Сиси Години (от 20 нагоре): 23 Кръв: Чистокръвна Външен вид: Има гъста кафява коса, спускаща се плавно по гърба й и стигаща до кръста й. Очите й са кафеви и наподобяват два лешника, които те следят неуомрно и могат да прочетат всяка твоя мисъл, да разгадаят всяка твоя мимика или жест, или физиономия. Има перфектен ръст и телосложение. Няколко пъти са й предлагали карирера на модел, но тя е отказвала, защото за нея да парадираш с красотата си не ти прави чест, напротив-ужасно е. не отделя кой знае колко време на външния си вид ,така ве още от дете, и такава ще си остане. Характер: Си е борбена и духовита. Трудно ще се остави да я обидиш, нараниш без да ти го върне. Но не си мислите, че е отмъстителна или злопаметна. Често прощава, но трудно забравя. Преживяла е прекалено много разочарования и не се доверява лесно. Изградила е бетоннна стена между себе си и останалите, стена, която и до днес стои непокътната. Си е затворена в себе си, но въпреки това изразява мнение, държи на позицията си и трудно можеш да я убедиш в нещо без да го види с очите си. История: Си е потомка на една от най-известните магъоснически фамилии. Богата, с чистокръвни родители, владеещи магията до съвършенство и с добра репутация, винаги е живяла в охолство, всяка нейна прищевка би могла да бъде изпълнена. Но парите не променят Си. Повечето време прекарва с баба си, която й разкрива тайните на магията, учи я на заклинания и как да те отбранява, става нейна истинска приятелка. Смъртата й е голям шок за Си. Трудно го преживява, но започва учебната година в Хогуартс и тя трябва да се стяга. Уми усърдно, перфектна ученичка, точно както родителите й искат. не знае какво да прави с живота си, но знае само едно-Хогуартс е нейния единствен дом. Затова й става учителка. Допълнително:- Талисман:- Снимка/и: Данна Гарсия | |
| Заглавие: Re: Героите на учителите Пон Юли 11, 2011 7:16 pm | |
| Ами мога да кажа само и единствено - Добре дошла в новия си магически дом. | |
| | | Мадам Хууч Преподавател по летене
Брой мнения : 13 Join date : 15.07.2011
| Заглавие: Re: Героите на учителите Пет Юли 15, 2011 12:32 pm | |
| Име:Лейси Хууч Години (от 20 нагоре):46 Кръв:Чистокръвна Външен вид:Лейси има много къса сива коса,която в миналото е била гарваново черна и малко по-дълга,но с течение на времето е станала такава,каквато е и днес.Очите и са някак...жълти,като на ястреб.Не е нито кльощава,нито дебела,заради което в ученическите си години е била в отбора по куидич на дома си. Характер:Тя е мила и добра,но в часовете си е доста...хм,строга.Мрази,когато в часовете и',учениците не я слушат или летят без позволение.Понякога е раздразнителна и досадна,може би.Почти винаги казва това,което мисли на хората,независимо дали са и' приятели или врагове.Когато е ядосана,по-добре е да не и' се мяркаш пред очите,защото можеш доста да си изпатиш! История:Лейси имаше мечтаният живот от всяко едно малко момиченце на нейната възраст...Пари,лукс,чистокръвно уважавано семейство...Докато не стана на пет години.Тогава майка и роди още веднъж и умря...Бащата много тъгува,а също и Лейси..Това бе един ден когото никога не ще забрави..Баща и' се ожени повторно за друга...тя се опитваше да замести мъртвата майка..но никога не успя...Лейси я обичаше,много при това,но никога не забрави майка си.А какво стана с братчето и'?То никога не бе обичано,и често унижавано..Детето спеше в една малка стая,за разлика от сестра си - Лейси.Тя много го мразеше..заради него бе изгубила майка си-нейната скъпа приятелка,която винаги я разбираше..четеше и приказки за "Лека нощ"..помагаше и' когато имаше проблеми..Така живя Лейси,отново заобиколена от лукс и пари,само че без майка..Докато не навърши 11 години.Тогава получава писно от "Хогуортс''.Когато постъпва там,отива в дом "Рейвънклоу" и става част от куидичния отбор на дома си-като търсач."Орлите" грабват купата няколко години подред,без пропуск.След като завършва училището много куидични отбори предлагат на Лейси участие в тях,висока заплата..Но единственото което Лейси иска е не пари и известност,а работа като учител по летене,в училището,което през годините се е превърнало в неин втори дом. Допълнително:Обожава шоколад и през 20-30 си години е имала едно малко котенце,което е взела от улицата,но вече и то като майката на Лейси е мъртво Талисман:не Снимка/и: Зоуи Уанамейкър
| |
| Заглавие: Re: Героите на учителите Пет Юли 15, 2011 12:47 pm | |
| | |
| | | Argus Filch Пазач
Брой мнения : 1 Join date : 04.09.2011
| Заглавие: Re: Героите на учителите Нед Сеп 04, 2011 4:06 pm | |
| Име: Аргус Филч Години: 56 Кръв: безмощен Външен вид: Аргус Филч има дълга и мазна коса, която навремето е била кафява, само че сега е леко побеляла. Лицето му е сбръчкано и брадясало. Очите му са много бледи, сякаш с цвета на праха и ужасно изпъкнали, подобни на лампи.Гласът му е тих, мазен и угоднически. Почти винаги, ако не се броят официалните случаи, е облечен с кафяви, размъкнати, овехтяли и доста странно миришещи дрехи. В редките случаи, когато сменя тези дрехи, носи също така ужасно стари, даже плесенясали шапка и фрак. Характер: Филч е много сприхав и постоянно му се иска да спипва ученици в беда, за да ги наказва. Все още пази старите вериги, с които да завързва учениците за глезените и китките. Не обича учениците в замъка, може би защото те могат да се учат, а той няма магически способности. Ненавижда Пийвс, затова постоянно се опитва да го спипа, за да може да го изгонят от замъка. С него винаги е неговата котка г-жа Норис, която той обожава. История: Филч е роден в семейството на магьсници през 1955 година. Когато е на 7 все още не може да прави магии. А когато става на 11 не получава писмо от Хогуортс. И въпреки магичния му произход, той е безмощен - не притежава никакви магически сили. През 1973 постъпва в замъка като пазач, замествайки Аполион Прингъл. Като пазач, той притежава котка на име г-жа Норис. Филч води постоянна война срещу на учениците и Пийвс, пребиваващия полтъргайст на училището. Той не харесва учениците и постоянно ги спипва на малките им нарушения и изпитва наслада, когато ги задържа и им прави дописки. В края на 70те години на 20 век, Филч вече е напълнил най-малко хиляда и петдесет и шест кутии с дописки за наказание. Той често патрулира коридорите нощно време, на лов за ученици, извън леглата и търси оправдания да им даде задържания. Благодарение на дългата му служба като пазач, Филч знае за тайните коридори на замъка и скритите врати по-добре от всеки друг в Хогуортс, освен може би близнаците Уизли. Филч живее в мръсния си и без прозорци кабинет, който съдържа картотека с подробна документация за всички ученици, които той е наказал дисциплинирно. Полирани вериги и окови висят на стената зад бюрото му. Той винаги е молил директора да му позволи да окачва учениците за глезените им от тавана. През 70 години на 20 век, Филч е писал най-много дописки за Джеймс Потър и Сириус Блек, понякога придружени от имената на Ремус Лупин и Питър Петигрю. Той е човекът, който конфискува Хитроумната карта от тях по някое време в този момент, и я съхранява в шкаф, на който пише "конфискувани и крайно опасни". Съмнително е, че Филч е знаел какво е това. Картата е била държана в кабинета му, докато Фред и Джордж Уизли не са я взели по време на първата им година (1989-1990 учебна година) в "Хогуортс", след като са били в кабинета му за взривяване в един от коридорите торова бомбичка. До 90-те години, Филч е казал на г-жа Норис да следи Хагрид всеки път, когато той отиде в замъка. Снимка: Г-жа Норис: David Bradley | |
| Заглавие: Re: Героите на учителите Нед Сеп 04, 2011 5:32 pm | |
| | |
| | | Daniela Tamsan Преподавател по История на Магията
Брой мнения : 22 Join date : 05.09.2011 Местожителство : Хогуортс
| Заглавие: Re: Героите на учителите Сря Сеп 07, 2011 3:39 pm | |
| Име: Даниела Кахил Томсан Прякор: /Дани / Дан / Госпожица Тамсан/ Години: 25 Кръв: Мъгълокръвна Външен Вид: Дани е стройна и слаба, висока около 1.60 см, с много фино тяло.Има красива кафяво-руса коса която често връзва на опашка. Има красиви кафяви очи толкова дълбоки толкова блестяща че може да се огледаш у тях. Има прекрасна усмивка с бели зъби и смайващо розови устни. Има добър вкус за дрехите и обича да изразява мнение чрез тях. Има собствен стил. Характер: Забавна, свежа и мила. Разбира се добре с околните и предимно с младите поради факта че и тя се смята за млада. Палавата и опашка показва че още се смята за дете и изглежда доста спортна. Забавна е има добро чуство за хумор и обича да се шегува с другите наоколко. История: Дани била от заможно семейство. Можела да има всичко което поиска. Но за разлика от повечето магъосници нейните родители били мъгъли. Когато разбрали че детето и било магъосниче се зарадвали толкова много! така на 11 години влязла в хогуартс и се учила как да стани магъосница. Когато завършила вече била толкова красива че един ден и предложили да стане модел. Тя се саглъсила и така кариерата и потръгнала но впоследствие и станало тежко от всичките папараци и се отказала от този живот. Върнала се в хогуорст и кандидатсвала за учителка на любимия си предмет! Снимки: | |
| Заглавие: Re: Героите на учителите Сря Сеп 07, 2011 3:47 pm | |
| Амии, малко кратко и с повечко правописни грешки, но става. От мен си одобрена. Само ми кажи, но на ЛС, за да не пълним темата, как е името на личността, която ползваш и точното име - Даниела Тамсан или Даниела Томсан и ми кажи как да го напиша - на български или на английски. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Героите на учителите | |
| |
| | | | Героите на учителите | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |